Kaupungin tenniskenttien ajanvaraus
Siirry ajanvarausjärjestelmään

Kentät avoinna!


Tapahtumakalenteri
Ei tulevia tapahtumia
Selaa kalenteria

Elokuu 2018
MA TI KE TO PE LA SU
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

RVS:n haastelista
Haastelistan tilanne ja haasteotteluiden säännöt

Sulkapallo
Sulkapallotoiminta

RVS KOLMANTENA ULKOKAUDEN 2018 SARJATENNIKSESSä, 4.8.2018 RVS - HUKKA 3-0

Viime lauantaina 4.8.2018 RVS:n miehistö kohtasi Koivuluodossa Hukka Players Clubin Oulusta. Ykkösottelussa Mika Kananen voitti Veeti Mykkäsen 6-1 6-2 ja toisessa kaksinpelissä Marko Väisänen löylytti Ossi Kaijasen 6-0 6-1. Nelinpelissä Raahe jatkoi kesäsarjaansa voittamattomana, kun Mika ja Sami Ervasti nousivat vahvan ensimmäisen erän jatkoksi toisen erän 3-5 tilanteesta 7-6 erävoittoon Lasse Helaakoskea ja Veetiä vastaan. Lopputuloksena 6-1 7-6 ja otteluparista täydet 3 pistettä.

Heinäkuun alussa sarjan ottelut käynnistyivät tehokkaasti, kun O-lohkon kaikki 7 joukkuetta kokoontuivat viikonlopuksi Oulun Korkeasaaren kentille. Joukkueet pelasivat keskenään 3-5 otteluparia eli kentillä oli menoa ja meininkiä aamusta iltaan. RVS miehistö Mika, Sami ja Marko urakoivat kahdessa päivässä yhteensä 8 kaksinpeliä ja 4 nelinpeliä. Kovista matseista selvittiin kunnialla ja kotiin tuomisina oli hyvät 6 sarjapistettä. Tulokset: su 8.7.2018 KVS-RVS 1-2, la 7.7.2018 RoVS2-RVS 2-1, RVS-RoVS3 2-1, RVS-KEPa 1-2.

Sarja on tasainen ja järjestys voi vielä muuttua viimeisten kierrosten ottelujen myötä. Lohkon pelaajarangissa koko RVS miehistö on hyvin edustettuna kärkipäässä.

 

 

 

ROVANIEMI K30 KISAT 17.-19.8.2018

MAANANTAIN 9.7.2018 4-PELIKISA

9.7. iltapäivällä ja illalla pelattiin Pentti Paakin järjestämänä tämän kesän toinen RVS-nelinpelikisa.  Sihteerimme Sami toi tässä yhteydessä jaettavaksi jonkin aikaa unohduksissa olleen HARRIN PYTYN, joka nyt luovutettiin kisan voittajaparin haltuun vuoden ajaksi.

Kisajärjestäjä Pentti oli kisakutsun mukaisesti tykönään arponut kisailijat – 12 pelaajaa -  mahdollisimman tasaisiksi pareiksi.  Pena kaiketi onnistui siinä hyvin,  koska kolme parasta ”joukkuetta” päätyivät lähes tasapisteisiin, ja neljäskin oli hyvin lähellä heitä.

Tasaisuudesta myös seurasi, että otteluiden (joita tuli yhteensä 15)  keskimääräiseksi kestoksi tuli lähelle 60 minuuttia,  vaikka otteluissa pelattiin vain yksi 8:aan geimiin päättyvä erä  no-add -systeemillä. - Pentti oli etukäteen arvioinut, että 1 ottelu veisi keskimäärin aikaa vain n.  40-45 min.

Ottelutulokset:

 1. Olli Kaisto / Hannu Vainionpää  -  Paavo Ahola / Pekka Leppikangas  8-1
 2. Olli / Hannu  - Mikko Smura / Reijo Meriläinen  8-1
 3. Olli / Hannu  - Paavo Pitkäaho / Rami Kuusirati  8-6
 4. Olli / Hannu  - Kyösti Heinänen / Ari Koskinen  8-7
 5. Olli / Hannu  - Ilpo Sarkkinen / Tero Kuusirati  5-8  (tämä oli siis ainoa ottelutappio Ollin ja Hannun osalta). 
Yhteensä 37  voittogeimiä Ollille ja Hannulle.
 1. Kyösti / Ari  -  Ilpo / Tero  8-6
 2. Kyösti / Ari  -  Paavo A / Pekka  8-4
 3. Kyösti / Ari  -  Paavo P / Rami   8-6
 4. Kyösti / Ari  -  Mikko / Reijo  5-8  (tämä  sekä niukka 7-8 -tappio Ollia ja Hannua vastaan  olivat Kyöstin ja Arin tappiot).
Yhteensä 36 voittogeimiä Kyöstille ja Arille.
 1. Paavo P / Rami   - Ilpo / Tero  8-2
 2. Paavo P / Rami  -  Mikko / Reijo  8-5.
 3. Paavo P / Rami   -  Paavo A / Pekka 8-1  (2 tappiota  ja 3 voittoa Paavolle ja Ramille). 
Yhteensä 36 voittogeimiä myös Paavo P:lle ja Ramille.   

-  Niukka hopeatilan menetys Kyöstiä ja Aria vastaan kärsityn  6-8  -tappion myötä.

 1. Mikko / Reijo  -  Ilpo / Tero   8-1
 2. Mikko / Reijo  -  Paavo A /  Pekka  8-4.
Yhteensä 30 voittogeimiä  Mikolle ja Reijolle.
 1.  Ilpo / Tero  -  Paavo A / Pekka 2-8.
Seuraavaksi pyritään järjestämään lohkona tai lohkoina pelattava seuran oma  2-peliturnaus – jäämme odottamaan sitä! - Ja sen jälkeen toivottavasti vielä ainakin yksi 4-peliturnaus Koivuluodon kesässä…

KAUSI KäYNNISTYI NELINPELITURNAUKSELLA

Maanantaina 11.6. miteltiin seuran tämän kesän ensimmäiset nelinpelikisat aurinkoisilla Koivuluodon massakentillä. Kisaan oli ilmoittautunut peräti 18 peluria, joista arvottiin A -ja B -koreilla tasaväkiset parit. Jokainen pari kohtasi toisensa eli otteluita siunaantui peräti kahdeksan/pari. Pelit pelaatiin kahdeksaan voitettun geimiin. 7-7 tasatilanteessa pelattiin lyhyt tie-break

Voittajaksi selviytyi pari Mika Kananen/Mikko Smura. He voittivat kaikki ottelunsa välillä näytöstyyliin. Mikan rutiini yhdistettynä Mikon vikkelään liikkumiseen oli vastustajille myrkkyä. Kun pojat pääsivät verkolle, oli siitä “vihollisen” vaikea päästä ohi.

Hopeatilasta käytiinkin sitten tiukempi taisto. Parit Ari Vedenoja/Jarno Hiitola, Marko Väisänen/Reijo Meriläinen sekä Mauri Pisilä/Juha Huhtala päätyivät kaikki tasapisteisiin keskinäisten pelienkin mennessä ristiin. Ero jouduttiin etsimään voitettujen ja hävittyjen geimien suhteesta. Hopeaa Arille ja Jarnolle. Maukka ja Jussi pokkasivat pronssinväriset kukkamaljakot palkintokaappeihinsa. Markon ja Reijon karuna kohtalona oli jäädä ilman kotiinviemisiä.

Ilahduttavinta oli, että nuoret taiturit Paavo Pitkäaho, Rami Kuusirati ja Aku (nimi hukassa) pelasivat ennakkoluulottomasti ja kuvia kumartamatta vanhoja konkareita vastaan. Poikien otteista näkyi, että perusasioiden parissa on vietetty aikaa. Lyönnit olivat tasapainoisia ja kauniita. Eppäilen vahvasti, että ei mene kauaakaan, kun pojat juhlivat voittoa RVS:n nelurikisoissa. Hyvä pojat, että tulitte pellaamaan!!

Paavo/Rami oli viides, Veli-Matti Sorvari/Hannu Vainionpää kuudes, Paavo Ahola/Ari Koskinen seitsemäs ja Olli Kaisto/Reijo Lind kahdeksas. Kyösti Heinänen/Aku (nimi edelleen hukassa) joutuivat jättämään urakan kesken viidennen ottelun jälkeen, Akun jalan kipeydyttyä. Kilpailun arvovaltainen jury (kilpailujohtaja O.Kaisto, seuran pj. Marko Väisänen) päätti mitätöidä Köpin ja Akun pelit. Pahoittelen aikamoisen vietävästi, että olen hukannut ottelupöytäkirjat. Eppäilen, että tuuli vei ne. Siksi lopputuloksissa saattaa olla lieviä epätarkkuuksia. Neljä ensimmäistä on kuitenkin varmasti oikein ja jumbosijakin. Sijat 5-7. voivat olla toisinkin.
 • Kylläpä meitä lykästi, kun voitettiin totesivat voittajat Mika ja Mikko taiston tauottua.
Kisat menivät kohtuullisen mukavasti järjestelyjen puolesta. Seuraavissa kisoissa ei kannata tehdä kuin 2-3 ensimmäiselle kierrokselle ottelukaaviot. Sen jälkeen jokainen pari etsii vapaan kentän ja sellaisen parin, ketä vastaan ei ole vielä pelannut. Tällä käytännöllä säästetään aikaa ja vaivaa.  Kiitos kaikille osallistujille.

RVS NELINPELIKISAT MAANANTAINA 9.7.2018

RVS NELINPELIKISAT MAANANTAINA 9.7.2018 KLO 16.30 alkaen KOIVULUODOSSA.
ILMOITTAUDU tähän kisaan su 8.7. klo 20 mennessä tekstiviestillä Pentille
nroon 044 – 068 7155.

Terveisin,

RVS-Tennis