Sulkapallo
Sulkapallotoiminta

Maanantain 9.7.2018 4-pelikisa

lisätty: 12.7.2018
9.7. iltapäivällä ja illalla pelattiin Pentti Paakin järjestämänä tämän kesän toinen RVS-nelinpelikisa.  Sihteerimme Sami toi tässä yhteydessä jaettavaksi jonkin aikaa unohduksissa olleen HARRIN PYTYN, joka nyt luovutettiin kisan voittajaparin haltuun vuoden ajaksi.

Kisajärjestäjä Pentti oli kisakutsun mukaisesti tykönään arponut kisailijat – 12 pelaajaa -  mahdollisimman tasaisiksi pareiksi.  Pena kaiketi onnistui siinä hyvin,  koska kolme parasta ”joukkuetta” päätyivät lähes tasapisteisiin, ja neljäskin oli hyvin lähellä heitä.

Tasaisuudesta myös seurasi, että otteluiden (joita tuli yhteensä 15)  keskimääräiseksi kestoksi tuli lähelle 60 minuuttia,  vaikka otteluissa pelattiin vain yksi 8:aan geimiin päättyvä erä  no-add -systeemillä. - Pentti oli etukäteen arvioinut, että 1 ottelu veisi keskimäärin aikaa vain n.  40-45 min.

Ottelutulokset:

1. Olli Kaisto / Hannu Vainionpää  -  Paavo Ahola / Pekka Leppikangas  8-1
  2. Olli / Hannu  - Mikko Smura / Reijo Meriläinen  8-1
  3. Olli / Hannu  - Paavo Pitkäaho / Rami Kuusirati  8-6
  4. Olli / Hannu  - Kyösti Heinänen / Ari Koskinen  8-7
  5. Olli / Hannu  - Ilpo Sarkkinen / Tero Kuusirati  5-8  (tämä oli siis ainoa ottelutappio Ollin ja Hannun osalta).
Yhteensä 37  voittogeimiä Ollille ja Hannulle.
  1. Kyösti / Ari  -  Ilpo / Tero  8-6
  2. Kyösti / Ari  -  Paavo A / Pekka  8-4
  3. Kyösti / Ari  -  Paavo P / Rami   8-6
  4. Kyösti / Ari  -  Mikko / Reijo  5-8  (tämä  sekä niukka 7-8 -tappio Ollia ja Hannua vastaan  olivat Kyöstin ja Arin tappiot).
Yhteensä 36 voittogeimiä Kyöstille ja Arille.
  1. Paavo P / Rami   - Ilpo / Tero  8-2
  2. Paavo P / Rami  -  Mikko / Reijo  8-5.
  3. Paavo P / Rami   -  Paavo A / Pekka 8-1  (2 tappiota  ja 3 voittoa Paavolle ja Ramille).
Yhteensä 36 voittogeimiä myös Paavo P:lle ja Ramille.

-  Niukka hopeatilan menetys Kyöstiä ja Aria vastaan kärsityn  6-8  -tappion myötä.

1. Mikko / Reijo  -  Ilpo / Tero   8-1
  2. Mikko / Reijo  -  Paavo A /  Pekka  8-4.
Yhteensä 30 voittogeimiä  Mikolle ja Reijolle.
  1.  Ilpo / Tero  -  Paavo A / Pekka 2-8.
Seuraavaksi pyritään järjestämään lohkona tai lohkoina pelattava seuran oma  2-peliturnaus – jäämme odottamaan sitä! - Ja sen jälkeen toivottavasti vielä ainakin yksi 4-peliturnaus Koivuluodon kesässä…